Промислове холодильне обладнання: основні види

Промислове холодильне обладнання: основні види

12.12.16 17:04 0 802

Холодильне обладнання дозволяє зберігати продукти для збільшення їх строків придатності. Існує кілька видів такого обладнання, яке призначене для зберігання конкретних продуктів і для вибору більш оптимального температурного режиму. До речі, в Києві придбати промислове холодильне обладнання можна на цьому сайті.

Холодильні та морозильні шафи

Напевно, найпопулярнішим видом холодильного обладнання є холодильні та морозильні шафи. Вони являють собою пристрої вертикальної орієнтації з суцільними або прозорими дверцятами. Вони можуть мати кілька секцій, а їх об'єм вимірюється в літрах.

Холодильні та морозильні камери

Вони є практичним видом холодильного обладнання і використовуються на кухнях ресторанів. У них встановлюються спеціальні полиці для більш раціонального розміщення продуктів. Промислове холодильне обладнання такого роду призначене для великої кількості зберігання продуктів, напоїв і т. п.

Холодильні столи

Вони використовуються в зоні приготування їжі або на лінії роздачі в підприємствах громадського харчування. Такі столи можуть бути універсальними або спеціалізованими. Наприклад, сьогодні дуже популярні холодильні столи для піци або салатів. Вони дозволяють зберегти свіжість інгредієнтів, з яких складаються страви. Як правило, в нижній частині холодильних столів розміщують посуд.

Холодильні та морозильні міні-бари (фрігобар)

Це невелике (всього 83-66 см) обладнання для зберігання продуктів в кухнях невеликого розміру.

Охолоджувальні вітрини

Вони використовуються для зберігання і демонстрації продуктів та страв. Вони можуть бути відкритого і закритого типу. Охолоджувальні вітрини встановлюють в продовольчих супермаркетах. Вони дозволяють швидко подати швидкопсувні продукти. Такі установки можна використовувати і в зонах самообслуговування в закладах громадського харчування.

Висновки

Без холодильного обладнання сьогодні не обходиться жоден заклад громадського харчування та продовольчі магазини. Від того, як якісно виконуватиме свої функції пристрій такого роду, залежить якість страв і продуктів, що в них містяться.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Айкідо для дітей
Наступна новина: Короткий огляд ЖК ...

КОМЕНТАРІ