Короткий огляд ЖК «Зіркового» у Вишгороді

Короткий огляд ЖК «Зіркового» у Вишгороді

12.12.16 17:53 0 735

Новий комплекс розташується приблизно посередині між ЖК «Зеніт» і ЖК «Велесгард». Будівельна адреса ЖК «Зірковий» - вулиця Ватутіна, 79. Більш детальну інформацію читайте на офіційному сайті: http://zirkoviy.com.ua/zirkoviy/preimushchestva. Якщо ви шукаєте нерухомість в Київській області, то даний ЖК буде ідеальним вибором.

Передбачається, що комплекс буде складатися всього з одного 10-поверхового житлового будинку на 144 квартири. Проте, тут планується приділити увагу розвитку власної інфраструктури - весь перший поверх майбутнього ЖК віддадуть під нежитловий фонд. У відділі продажів говорять про те, що тут з'явиться:

  • невеликий приватний дитячий садок;
  • магазинчик;
  • салон краси та інші заклади, які роблять життя простіше;
  • в комплексі передбачена стоянка для автомобілів - розмістять її по периметру будинку і говорять, що вона зможе вмістити близько сотні машин (це досить непогане співвідношення числа квартир і машиномісць);
  • забудовник обіцяє подбати про безпеку майбутніх мешканців та їх автомобілів: територія комплексу буде закритою для сторонніх і охоронятиметься.

ЖК «Зірковий» буде побудований за монолітно-каркасною технологією. Прорізи бетонного каркасу заповнять цементно-піщаними блоками, фасад утеплять мінеральною ватою і обштукатурять. Також в обробці фасаду будуть використані елементи панорамного скління - деякі квартири зможуть похвалитися великими вікнами. Правда, поряд з «вікнами в підлогу» тут передбачені звичайні балкони, склити які забудовник не планує.

Поєднання панорамних вікон і незасклених балконів виглядає досить непогано.

Водопостачання і каналізація будинку будуть централізованими, їх підключать до міських мереж. А ось опалювати квартири (і, відповідно, регулювати витрати на тепло) мешканці зможуть самостійно, за допомогою двоконтурних газових котлів Bosh (входять в комплектацію квартир).

У плані будинок матиме Т-подібну форму, що дозволяє розмістити на поверсі досить багато квартир. Так, на типовому поверсі ЖК «Зірковий» розташується аж по 18 одно-, дво- і трикімнатних квартир, по 4-7 в кожній «пелюстці». Розвозити мешканців по поверхах буде два ліфта: вантажно-пасажирський і пасажирський.

ЖК «Зірковий» позиціонується в комфорт-класі, тому відверто крихітних квартир тут немає. Площа однокімнатних стартує з 35 кв.м, а двокімнатних - з 56 кв.м, є тут і більш просторі апартаменти - на 9-10 поверхах передбачені дворівневі 3-6-кімнатні квартири площею від 68 до 146 кв. м. Висота стель в ЖК «Зірковий» складе 2,7 м.

Т-подібна форма будинку припускає наявність як стандартних планувань квартир в ньому, так і житла з незвичайною конфігурацією. Ознайомитися з усіма доступними варіантами можна на сайті комплексу.

Вартість квартир в ЖК Зоряний:

  • 1 кімнатні від 36 м2 - від 484 000 грн;
  • 2 кімнатні від 56 м2 - від 727 000 грн;
  • 3 кімнатні від 74 м2 - від 958 000 грн;
  • Дворівневі від 70 м2 - від 901 000 грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Промислове холодильне ...
Наступна новина: Основные разновидности ...

КОМЕНТАРІ