Spirit 2 - мастило для швейних машин і не тільки...

Spirit 2 - мастило для швейних машин і не тільки...

12.12.16 23:51 0 909

Вазелінове масло Spirit 2 - це спеціальний засіб для того, щоб змащувати точні механізми. Дане мастило є нетоксичним, без будь-якого запаху. Таке масло пропонують для змащення механізмів швейних машин, в'язальних машин та іншого устаткування швейної сфери. Дане масло сприяє плавному ковзанню рухомих деталей, а також полегшить відділення від литої форми виробів з гуми і пластика. Більш детально про дане масло можна прочитати на офіційному сайті http://spirit-spray.com/smazki/universalnoe_vazelinovoe_maslo_1l.html.

Вазелінове масло Spirit 2 - це очищений склад рідких вуглеводнів, абсолютно прозорий продукт біло-рідкого кольору, який не містить токсичних домішок і не має запаху.

Основне завдання масла для швейних машин - це скоротити знос поверхні тертя для того, щоб продовжити термін служби механізмів і деталей.

Існують промислові швейні машини, в яких система змащення працює автоматично. У таких машинах масло заливається в спеціальний резервуар або картер. По розподільчим мастилопроводах масло підводитися до деталей, які труться між собою. Під час використання машини слід спостерігати за системою змащування через прозорий ковпачок, а в той час, коли кількість масла в резервуарі буде зменшуватися необхідно його доливати.
Також є машини з крапельним мастилом, в яких масло подається на механізми і вузли за допомогою маслянки або ж ручного шприца, в конкретні місця швейної машини.

Spirit 2 - це більш універсальне масло, яке може використовуватися не тільки для змащення швейних машин, але і для змащення стрічкових, вертикальних і дискових ножів, для обслуговування та догляду механізмів і деталей з гуми або пластмаси. Винятком не є деталі в'язальних машин, голкових пластин і притискних лапок, які теж потребують мастила.

Завдяки своїй універсальності Spirit 2 стане для Вас незамінним помічником вдома, воно швидко змаже ролики на роликових ковзанах Вашої дитини, допоможе нарешті розібратися з петлями скрипучих дверей, полегшить роботу садового інструменту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ