Вінничина: валерій Коровій взяв участь у відкритті виставки-ярмарку «Руками створена краса» (+фото)

Вінничина: валерій Коровій взяв участь у відкритті виставки-ярмарку «Руками створена краса» (+фото)

13.12.16 11:12 0 466
12 грудня, в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати розпочався ярмарок авторських творів людей з обмеженими можливостями «Руками створена краса».

В урочистому відкритті ярмарку взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Коровій та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

« всі ми, як ніколи, потребуємо добра, підтримки, розуміння, взаємодопомоги, а така виставка-ярмарок дозволяє нам долучитися до більш високого. Кожен твір, представлений на виставці, насичений теплом і любов'ю. А майстри своєї працею в черговий раз усім нам демонструють незламність духу, талановитість і неповторність», – відзначив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Зазначимо, що це вже 9 ярмарок, що об'єднав 31 громадську організацію та заклад.

В рамках проведення ярмарки, протягом 12-14 грудня, вперше пройде фестиваль подільської кухні, де мешканці та гості міста матимуть змогу скуштувати національні українські страви у виконанні вітчизняних зірок кулінарії, депутатів обласної та міської рад, вінницьких «майстринь кухні».

Організатори сподіваються, що це стане гарною передноворічною та передріздвяною традицією на Вінниччині і в наступні роки.

Програма фестивалю включає:

– 12 грудня – майстер клас фіналіста шоу «Майстер-шеф діти» Данила Ківи. Різдвяне печиво;

– 13 грудня – депутатська кухня від «Благодійного фонду Людмили Станіславенко». Кулінарні та життєві секрети успішних жінок. Молодіжні вечорниці «Андріївські гуляння»;

– 14 грудня – Вінницький родинний стіл. Бограч від Українського Діда Мороза.

Також, під час ярмарку буде оголошено збір теплих речей, продуктів харчування для військовослужбовців у зоні проведення АТО та сучасних книг для дорослих і дітей, що мешкають у прифронтовій зоні.

Протягом трьох днів ярмарки відвідувачі зможуть насолодитися майстер-класами з виготовлення новорічних подарунків, створення цікавих фотозонів, виступами дитячих танцювальних та пісенних колективів.

































































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі організували ...
Наступна новина: Чернівецькі працедавці ...

КОМЕНТАРІ