Вперше в Україні,саме у Вінниці,відбудеться зимовий етап чемпіонату України з «Vinnitsa winter cup» (+фото)

Вперше в Україні,саме у Вінниці,відбудеться зимовий етап чемпіонату України з «Vinnitsa winter cup» (+фото)

13.12.16 12:02 0 505
В прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулась прес-конференція щодо організації та проведення в області чемпіонату України з «Vinnitsa winter cup».

В прес-конференції взяли участь голова ГО «Вінницька баскетбольна федерація» Олександр Аносов, заступник голови правління «ВПК «АЙДАР» Андрій Мельничук, суддя Федерації баскетболу України, м. Вінниця Сергій Козанчук та капітан команди «ВПК АЙДАР» Ярослав Бондар.

За словами Андрія Мельничука, за 2015-2016 роки баскетбол Вінниччини, як вид спорту, активно розвивається в усіх своїх аспектах, адже у нас є сильні гравці серед чоловіків і жінок різної вікової категорії, що змагаються у багатьох видах змагань цього напрямку. «Тому під егідою Федерації баскетболу України вперше в місті Вінниця відбудеться перший тур чемпіонату України з «Vinnitsa winter cup» (зимового Кубку України з баскетболу 3х3)», - повідомив присутнім заступник голови правління «ВПК «АЙДАР».

Вінницька область є першою хто взагалі розпочинає подібні змагання. «Для участі в змаганнях потрібна обов'язкова реєстрація. Це можна зробити на офіційному сайті ФБУ. Стартують змагання вже 18 грудня в рамках Winter Basket Battle. Він стане стартовим у сезоні для змагань з баскетболу 3х3 у залах під керівництвом ФБУ. До участі в турнірі запрошуються команди чоловіків та жінок у віці від 16 до 50 років», - повідомив суддя Федерації баскетболу України у м. Вінниця.

«Якщо буде змагатись велика кількість спортсменів, в результаті вони будуть розділенні по вікових категоріях. Судитимуть чемпіонат порядку 10 арбітрів», - наголосив Олександр Аносов.

З детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному веб-сайті ФБУ: http://fbu.ua/basketball/19026-u-vinnitsi-vidbudetsya-etap-winter-basket-battle.htm













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ