На Вінничині коштом місцевого бюджету відремонтовано дитячий садочок,що у с. Попова Гребля Чечельницького району (+фото)

На Вінничині коштом місцевого бюджету відремонтовано дитячий садочок,що у с. Попова Гребля Чечельницького району (+фото)

13.12.16 13:36 0 544
Чверть століття у селі Попова Гребля діти не мали можливості відвідувати дошкільну установу.

Саме стільки часу минуло від закриття дитячого садочку у селі. У п'ятницю, 9 грудня, відновила роботу «Ялинка». На відкритті були присутні: голова районної ради Сергій П'яніщук, заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа, голови сіл та селища району, керівники установ і організацій, громадськість. Для малечі – свято. Гості прийшли із подарунками.

Сергій П'яніщук, звертаючись до присутніх зазначив: «Завдяки спільним зусиллям відновив роботу дитячий садочок. Це іще раз доказує, що гуртом ми можемо здолати всі труднощі».

в селі проживає 28 дітей дошкільного віку і всі вони відтепер матимуть можливість підготуватись до школи у сучасному, добре облаштованому і просторому приміщенні.

Ольга Беседа подякувала меценатам, спонсорам, всім, хто був небайдужим до реконструкції. Вона зауважила, що місцеві громади мають можливість використовувати власні кошти на нагальні потреби, не очікуючи дотацій чи субвенцій.

А розпочалося все з того, що місцеве сільськогосподарське товариство «Ободівка-Агро» виділило приміщення колишньої контори для реконструкції під дитячу установу. Всього вартість проведених робіт склала понад 1 млн.грн. Більше 90% витрат профінансовано із сільського бюджету.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі підприємці ...
Наступна новина: Что из себя представляет ...

КОМЕНТАРІ