ТОВ «Вінницький авіаційний завод» - основне авіаремонтне підприємство регіону (+фото)

ТОВ «Вінницький авіаційний завод» - основне авіаремонтне підприємство регіону (+фото)

13.12.16 15:06 0 478
9 грудня, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко відвідав ТОВ «Вінницький авіаційний завод» з метою ознайомлення з діяльністю підприємства.

Посадовець зустрівся з директором заводу Трикозюком М.М. та поспілкувався з представником арбітражного керуючого ДП «ВіАЗ», на території якого розташоване підприємство.

Діяльність ТОВ «Вінницький авіаційний завод» розпочалась в 2011р., одним із засновників виступило ПАТ «Мотор Січ», провідне запорізьке підприємство з розробки, виробництва, ремонту та сервісного обслуговування авіаційних газотурбінних двигунів для літаків та вертольотів.

Виробництво на ТОВ «Вінницький авіаційний завод» функціонально розділене на два види: ремонт літаків і ремонт авіадвигунів, які є замкнутими і виконують всі види робіт. Двигуни і агрегати проходять повний цикл від розбирання, дефектації та випробувань до відвантаження і здачі замовнику готового виробу.

ТОВ «Вінницький авіаційний завод» проводить капітальні ремонти літаків Ан-2, Як-18Т, Як-52, вертольотів Ка-26 , Мі-2, Мі-8 та Мі-24. Підприємство має сертифікат Державіаслужби України на ремонт і обслуговування цих типів авіатехніки.

Очільник Департаменту оглянув нову випробувальну станцію, збиральний та малярський цехи та поцікавився наявними проблемами заводу.

Керівник підприємства висловив надію на відродження та розвиток авіаційної промисловості та сподівання, що ТОВ «Вінницький авіаційний завод» стане провідним у сфері ремонту та модернізації малої авіації України.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Grand Theft Auto 4 для ПК: ...

КОМЕНТАРІ