Житомирщина: представники влади області переймали досвід у працівників Вінницького ЦНАПу

Житомирщина: представники влади області переймали досвід у працівників Вінницького ЦНАПу

14.12.16 19:22 0 489
Нещодавно представники департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації з робочою поїздкою відвідали м. Вінницю.

Мета візиту – ознайомлення з практичним досвідом надання послуг через Вінницький міський Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс».

Під час поїздки директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило зазначив, що на виконання доручення голови облдержадміністрації Ігоря Гундича активно опрацьовується питання щодо створення регіонального ЦНАПу у м. Житомирі. Функціонування такого ЦНАПу забезпечить надання максимально широкого спектру послуг та їх високої якості, економії часу та витрат при отриманні громадянами та представниками бізнесу запитуваних послуг, створення зручних умов при обслуговуванні населення.

Учасники поїздки переконались в успішному механізмі надання адміністративних послуг громадянам та бізнесу у м. Вінниці, поспілкувалися з працівниками та отримали відповіді від керівника «Прозорого офісу» Євгена Іщука та адміністраторів Центру, а також його територіальних підрозділів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ