Голови об’єднаних територіальних громад Тернопільщини вчилися залучати в область інвестиції

Голови об’єднаних територіальних громад Тернопільщини вчилися залучати в область інвестиції

14.12.16 19:51 0 501
Презентація кращих практик та додаткових можливостей для інвестиційного клімату в області, а також обговорення основних пріоритетів розвитку області та визначення проблемних моментів у залученні інвесторів відбулися під час круглого столу «Вплив місцевої влади на покращення інвестиційного клімату в області».

Захід організований Тернопільською обласною державною адміністрацією, Управлінням Зовнішніх Зносин спільно з Українським інститутом міжнародної політики за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини через IFA. Його мета — підтримка реформи децентралізації та покращення інвестиційної привабливості регіонів України.

«Ми намагаємося регулярно проводити подібні заходи, аби донести необхідні знання до наших органів місцевого самоврядування, голів територіальних громад, сільських та мерів міст. У подальшому це дасть їм змогу створити привабливий інвестиційних клімат на своїх територіях, залучати інвестиції, якісно й ефективно використовувати ресурси на територіях та виробничі потужності й, використовувати кадровий резерв. Процес навчання органів місцевого самоврядування повинен тривати постійно», — переконаний заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Валов.

Учасники круглого столу обмінялися думками, поділилися досвідом, а також висловили пропозиції щодо вдосконалення інвестиційного клімату та залучення інвестицій.

«Інвестиція у регіони та громади — доволі важливий аспект. Це насамеред створення нових робочих місць, надходження податків, соціально-економічний розвиток громад. Ми повинну використати цю унікальну можливість за сприяння європейських грантів наполегливо працювати над розвитком економіки й загалом усього потенціалу нашого краю», — зазначає Олег Валов.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рейтинг інвестиційної ...

КОМЕНТАРІ