Вінничина:

Вінничина: "Дякуємо,що патріоти" (+фото)

14.12.16 09:05 0 478
Під такою назвою на Вінниччині стартував проект громадської організації "ВА Асоціація ветеранів, інвалідів війни та волонтерів АТО", в рамках якого передбачені зустрічі зі старшокласниками Вінниччини.

На думку голови ГО Леоніда Гуменного: "Неможливо примусити бути патріотом, або виховати це почуття , бо якщо воно справжнє - то воно прирівнюється до кохання. А кохання - це те, на чому тримається Всесвіт..."

В рамках проекту ліцей обласного центру №7 запросив до себе в гості воїнів АТО з числа своїх випускників, вчителів та батьків дітей. Для них учні ліцею організували свято «Листи обпалені війною».

Несподіваним подарунком від одного з учасників АТО, випускника ліцею, а нині начальника відділу допомоги учасникам АТО департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Андрія Грачова стало вручення трьох пневматичних гвинтівок та п'яти тисяч пострілів до них. За словами директора ліцею Олександра Сухомовського, подарунок учні будуть використовувати під час уроків «Захист Вітчизни».

За словами Андрія Грачова, головна мета громадської організації - побувати у всіх школах районних центрів Вінницької області, провести зустрічі та бесіди з школярами щодо поширення інформації про героїчні вчинки воїнів - учасників АТО, волонтерів, громадян, які зробили значний внесок у зміцнення обороноздатності України, зокрема, про осіб, відзначених державними нагородами України, та обставини, що стали підставою для нагородження. Для організації цих заходів підготовлена команда з числа воїнів - учасників АТО, волонтерів, які безпосередньо брали участь у бойових діях.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині 12 сімей ...

КОМЕНТАРІ