Чернівці: На площах міста під час свят – Різдвяна шопка,Будиночок Казкаря та дизайнерські ялинки

Чернівці: На площах міста під час свят – Різдвяна шопка,Будиночок Казкаря та дизайнерські ялинки

14.12.16 14:48 0 549
Офіційне відкриття головної ялинки Чернівців відбудеться на Соборній площі 19 грудня о 17.00. 18 грудня буде відкрито ялинки у районах міста. Про це на брифінгу у Ратуші розповіла начальник управління культури міської ради Юлія Сафтенко.

«Головна ялинка Чернівців на Соборній площі буде повністю оновленою, забарвленою у сріблясті і червоні кольори. Дизайнерка Наталія Бордіян прикрасить всі чотири ялинки у місті. Гостей свята зустрічатиме Святий Миколай, янголи та учасники урочистого концерту. Ведучі будуть одягнені в автентичний одяг. Сцену продовжить невеличкий подіум з казковими санчатами Миколая, на яких лежатиме торбина з подарунками. Малеча, що заспіває пісеньку, розповість віршик, завжди отримає подарунок із торбини Святого Миколая”, – повідомила Юлія Сафтенко.

Цьогоріч на площі дітей також прийматиме Будиночок Казкаря.

«Центральне місце на Соборній площі ми віддамо дітям, – зазначила начальник відділу у справах сім'ї та молоді міської ради Світлана Скригунець. – Там буде розгорнеться ціле містечко. Основним героєм, який працюватиме з дітьми, питатиме, які з українських народних казок вони знають, буде герой-казкар зі своїми помічниками. Щоби зменшити черги біля Будиночка Казкаря, довкола будуть працювати фотозони, різні атракції. Поки одні діти будуть розважатися на вулиці, інші в будиночку будуть спілкуватися з казкарем та іншими героями».

Традиційно на Центральній площі Чернівців розміститься Різдвяна шопка. Її відкриття відбудеться 19 грудня о 15.00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернігів: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ