Чернігів: Міська рада виплатить грошові компенсації родинам з постраждалого гуртожитку і після експертизи прийме рішення про компенсацію втраченого житла

Чернігів: Міська рада виплатить грошові компенсації родинам з постраждалого гуртожитку і після експертизи прийме рішення про компенсацію втраченого житла

14.12.16 15:36 0 517
Чернігівський міський голова дав доручення максимально швидко знайти в чернігівських гуртожитках місця для того, щоб розселити всіх, хто проживав на Попудренка, 16. Про це він повідомив щойно через свій акаунт у соціальній мережі «Фейсбук».

Усі родини зараз забезпечені місцями в готелях або проживають у родичів, - говориться в повідомленні.

17-річний хлопець, який постраждав учора, перебуває в лікарні №2. Переломів та пошкоджень, які загрожують його життю немає.

Міська рада надасть матеріальну допомогу потерпілим. Родині загиблої – в розмірі 50 тисяч гривень. Людям, які не мають доступу до своїх помешкань, а також постраждалому хлопцю – по 5000 гривень. Всім іншим мешканцям цього гуртожитку – 750 гривень.

Також міська влада замовляє експертизу щодо того, чи підлягає постраждалий будинок відновленню. Після цього прийматиметься рішення про компенсацію людям втраченого житла.

"Стан житлового фонду та комунікацій - загроза національній безпеці держави. Її вирішення - коштує надзвичайно великих коштів. Міста ніколи не знайдуть їх самостійно, без підтримки держави. Це - головний висновок з трагедії, яка сталася вчора в Чернігові", - говориться у повідомленні міського голови.

Також від імені територіальної громади та від себе особисто Владислав Атрошенко висловлює співчуття родині загиблої жінки.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Селище Вороновиця стало ...
Наступна новина: Від початку року центри ...

КОМЕНТАРІ