На Тернопіллі обладнання для кардіологічного відділення з Швеції визнано гуманітарною допомогою

На Тернопіллі обладнання для кардіологічного відділення з Швеції визнано гуманітарною допомогою

14.12.16 12:25 0 469
13 грудня під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Юрика відбулось засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги. У ході засідання визнали гуманітарною допомогою вантажі, які надійшли з Німеччини та Швеції для благодійних організацій.

Зокрема, Тернопільська університетська лікарня отримає сучасне обладнання для кардіоцентру, який незабаром планують відкрити у Тернополі.

«Ця допомога стала можливою завдяки сприянню пана Могенса Бюгі – кардіохірурга зі Швеції, доцента Скандинавського кардіологічного центру Гендербургу. Важливо, що все обладнання для майбутнього кардіоцентру Тернопільщини передається безкоштовно», - зазначив Юрій Юрик.

Нагадаємо, проект з відкриття сучасного кардіоцентру в Тернопільській області на базі «Університетської лікарні» розпочали втілювати на початку 2016року.Наразі проводиться реконструкція операційного блоку, відділу анестезіології та реанімації, ведуться інші монтажно-будівельні роботи. Важливим є те, що обласний кардіоцентр допоможе рятувати життя близько 700 жителів області на рік, які гинули дорогою до місця діагностування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці триває візит ...
Наступна новина: Чернівці: Під час свят ...

КОМЕНТАРІ