На Тернопіллі у приміщенні станції юних техніків в смт. Гримайлів утеплили фасад

На Тернопіллі у приміщенні станції юних техніків в смт. Гримайлів утеплили фасад

14.12.16 13:30 0 517
У рамках робочої поїздки у Гусятинський район голова обласної державної адміністрації Степан Барна відвідав Гримайлівську станцію юних техніків. Очільник краю оцінив якість робіт з енергозбереження.

Як розповів директор закладу Микола Сідляр, тут утеплили фасад. Кошти виділили з районного бюджету. Загальна вартість робіт – 25 тис. грн. Приміщення станції збудоване у 1980 році. Загалом, тут у 22 гуртках науково – технічного напрямку займаються 330 вихованців – мешканців Гусятинського району. За словами директора, труднощів чимало, адже фінансується заклад лише з місцевого бюджету. Насамперед – для покращення матеріально-технічної бази.

«Нам важливо, щоб такі заклади функціонували і тут займалися діти. Адже це місце, де дитина може з не лише користю провести вільний час, а й чудова альтернатива сумнівним компаніям», - переконаний голова обласної державної адмністрації.

Степан Барна запропонував підготувати проект реконструкції приміщення закладу та подати його конкурс для фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 3 идеи корпоративных ...
Наступна новина: На Тернопільщині учасники ...

КОМЕНТАРІ