На Тернопіллі в Козові до кінця року відкриють новий сучасний плавальний басейн

На Тернопіллі в Козові до кінця року відкриють новий сучасний плавальний басейн

14.12.16 10:20 0 534
На завершальній стадії будівництво плавального бассейну для Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, що на вул. Вітошинського, 14 в смт. Козова. Будівельна частина робіт закінчилася, наразі тривають пусконалогоджувальні роботи, заповнення чаші басейну водою.

Варто зазначити, даний басейн знаходився у недобудованому стані ще з 2004 року, а роботи з його відновлення розпочалися лише торік.

«Будівництво об'єкту фінансувалося з Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. Цьогоріч на його відновлення пішло 4 мільйона 425 тис грн, з яких 663 тис — з місцевого бюджету. Планується, що до кінця року об'єкт буде зданий в експлуатацію», — повідомив начальник Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Віктор Кузяк.

Заняття у новому сучасному басейні зможуть відвідувати учні трьох навчальних закладів смт. Козова, а також школярі з навколишніх сіл: Теофіпілки, Козівки, Дибще, Плотичі, Олесино, Вівся, Кальне, Городище.Також даним об'єктом можуть користуватися й жителі сусідніх районів — Зборівського, Козівського, Бережанського та Підгаєцького. Загалом відкриття нового басейну створить належні умови для оздоровлення 2350 учнів, а також нові робочі місця.

«Тут можна буде організовувати заняття з дайвінгу, навчально-тренувальні збори. Відкриття в області подібних об'єктів забезпечує доступ наших краян, зокрема жителів сільської місцевості, до змістовного дозвілля й здорового способу життя. Це вдосконалення соціальної інфраструктури в сільській місцевості, розвиток спорту та покращення здоров'я населення й загального рівня спортивно-оздоровчого розвитку», — зазначив Віктор Кузяк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Бізнес-форум у Житомирі ...

КОМЕНТАРІ