На ведення лісового господарства держлісгоспи Вінниччини за 11 місяців 2016 року спрямували 205 млн. грн.

На ведення лісового господарства держлісгоспи Вінниччини за 11 місяців 2016 року спрямували 205 млн. грн.

14.12.16 17:36 0 553
З них - 204 млн. 526 тис. грн. - власні кошти і 474 тис. грн. – кошти місцевого бюджету. Коштів Держбюджету на створення лісових культур у цьому році держлісгоспи не отримували. Про це інформує прес-служба Вінницького ОУЛМГ.

Високоефективна робота держпідприємств лісового та мисливського господарства Вінниччини – головна умова успішного виконання поставлених державою завдань щодо підвищення лісистості області. Будуть кошти – будуть нові ліси.

Збільшення обсягу виручки від реалізації продукції до 463 млн. грн. дали можливість суттєво поповнити державний та місцевий бюджет України. До Державного бюджету за 11 місяців перераховано 149,9 млн., до місцевого бюджету – 35,4 млн. грн. Єдиного соціального внеску перераховано 31 млн. грн.

Найбільші суми перерахувань до Зведеного бюджету – у державних підприємств «Могилів-Подільський лісгосп» (директор Іщук В.М.), «Вінницький лісгосп» (Попельнюк В.В.), «Тульчинське ЛМГ» (Поліщук В.А.), «Бершадський лісгосп» (Краснєєв М.В.), «Гайсинський лісгосп» (Лащенко М.М.), «Крижопільський лісгосп» (Цимбалюк В.В.).

Постійно підвищується середньомісячна зарплата. Найвища середньомісячна зарплата в ДП "Вінницький лісгосп", «Тульчинське ЛМГ», «Крижопільський лісгосп», «Бершадський лісгосп», «Могилів-Подільський лісгосп».

На підприємствах лісового господарства Вінницького ОУЛМГ на даний час працює 1543 чоловіки.

Реалізація на одного працюючого склала за 11 місяців 303643 грн. Реалізація на 1 га лісового фонду за цей період – 2132 грн. А площа земель лісового фонду обласного управління лісового та мисливського господарства – 217,1 тис. га.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Керівники області та міста ...

КОМЕНТАРІ