У Вінниці триває візит представників Фонду підтримки будівельної галузі імені Ебергарда Шьока (+фото)

У Вінниці триває візит представників Фонду підтримки будівельної галузі імені Ебергарда Шьока (+фото)

14.12.16 12:10 0 488
В рамках україно-німецької співпраці, 12 грудня, відбулася робоча зустріч заступника голови – директора Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Ігоря Івасюка з представниками Фонду імені Ебергарда Шьока віце-президентом Фонду підтримки будівельної галузі (м. Київ) Торальфом Вайзе та менеджером проекту Петером Мьоллером.

В ході зустрічі були обговорені підсумки співпраці сторін та обговорення подальшого фінансування проекту обома сторонами.

Як зазначив Торальф Вайзе, Вище художнє професійно-технічне училище №5 міста Вінниці продемонструвало гарні результати, українська сторона виконала поставлене завдання та здивувала німецьких колег перевиконанням плану.

Нагадаємо, що головний напрямок діяльності Фонду Ебергарда Шьока – сфера підтримки ремісничої діяльності, навчання молоді та дорослого населення ремісничим професіям. Метою проекту є модернізація професійно-технічної освіти у галузі будівництва та її гармонізація і піднесення до рівня стандартів, прийнятих в Західній Європі.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі обладнання ...

КОМЕНТАРІ