У Волинській області повідомлено про підозру членам організованої злочинної групи,які викрадали транспортні засоби

У Волинській області повідомлено про підозру членам організованої злочинної групи,які викрадали транспортні засоби

15.12.16 13:57 0 465
Прокуратурою Волинської області повідомлено про підозру у вчиненні низки заволодінь транспортними засобами членам організованої злочинної групи у складі двох повнолітніх та одного неповнолітнього мешканців смт. Цумань Ківерцівського району.

Як повідомив начальник управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області Юрій Новосад, члени ОЗГ - 25-річний раніше уже судимий за хуліганства чоловік разом із 20-річним та 17-річним рідними братами - з 19 жовтня по 5 листопада 2016 року викрали з гаража у селі Городище два квадроцикли вартістю понад 385 тис. грн., з подвір'я будинку в Луцьку - квадроцикл вартістю 120 тис. грн. та з подвір'я у селі Хром’яків – трактор вартістю 140 тис. грн.

Нині усіх трьох зловмисників підозрюють у вчиненні організованою групою кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України. До них застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює відділ нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Введено в ...

КОМЕНТАРІ