Шістьом чернівецьким бійцям,які загинули в зоні АТО,встановили пам’ятні дошки

Шістьом чернівецьким бійцям,які загинули в зоні АТО,встановили пам’ятні дошки

15.12.16 11:57 0 691
Урочисте відкриття меморіальних дошок 6-м військовослужбовцям, які загинули під час АТО, одночасно відбулося у різних куточках Чернівців.

Рідні, близькі, вчителі та учні навчальних закладів, вшанували пам'ять про Віктора Піцула (ліцей №4, вул.Небесної Сотні, 18-а), Анастасію Горбачову та Дмитра Руснака (військово-спортивний ліце, вул.Луковецька,29), Віктора Мігована (ЗОШ №24, вул. Фізкультурна,5), Сергія Ткачука (ЗОШ №30, вул. Щербанюка,4), Владислава Файфури (ЗОШ №11, вул. Південно-Кільцева, 7-Б).

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук взяв участь у відкритті меморіальної дошки у ЗОШ №11.

« ми віддаємо шану звичайному чернівецькому хлопцю. Я знаю, що кожний, хто приходить і прийде до цієї школи, пам'ятатимуть про нього. Адже він віддав найдорожче, що в нього було – своє життя. Він зробив це заради того, щоби ви могли вчитися, працювати, відпочивати, щоби на наші голови не сипалися міни та снаряди. Переконаний, що ви будете рости справжніми громадянами України, які вірять у неї і будуть її розбудовувати. А пам'ять про Владислава, про інших молодих хлопців, яких ми вшановуємо у різних навчальних закладах, буде з нами вічно», – сказав Олексій Каспрук, звертаючись до школярів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Сонант" - якісні ...
Наступна новина: У Рівненській області взято ...

КОМЕНТАРІ