У Чернігові вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

У Чернігові вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

15.12.16 12:42 0 534
14 грудня, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у обласній державній адміністрації відбулась зустріч керівників області й міста з представниками громадських організацій чорнобильців, учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Сергієнко, заступник голови обласної ради Арсен Дідур та заступник Чернігівського міського голови Сергій Фесенко висловили слова вдячності учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Під час заходу виступаючі зазначили, що органи державної влади й місцевого самоврядування мають посилити увагу щодо надання реальної допомоги ліквідаторам аварії на ЧАЕС. І йдеться не лише про матеріальні питання, а й належне соціальне забезпечення та моральну підтримку всього суспільства.

Керівники області та міста вручили ліквідаторам аварії на ЧАЕС Почесні грамоти та подяки.

Розпорядженням Чернігівського міського голови, за активну громадську позицію та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС:

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

– БАЛЮТА Анатолій Андрійович, член Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля»;

– ЖУРАХОВ Василь Анатолійович, член Чернігівського обласного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідами Чорнобиля;

– ЛЮШНЕВСЬКИЙ Дмитро Олексійович, член Чернігівського обласного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідами Чорнобиля;

– ПОПРУЖНИЙ Василь Кіндратович, член Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля»;

– СОКОЛОВА Валентина Петрівна, член Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля».

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

– ГОРБУНОВУ Юрію Леонідовичу, члену Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля»;

– ГОРДІЄНКО Олені Михайлівні, члену Чернігівської міської громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля».

У цей день біля пам'ятного знаку «Героям Чорнобиля» на Алеї Героїв відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів.

В Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм пройшли заходи з нагоди вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

У Кіно-культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді продемонстровано документальний фільм про Чорнобильську трагедію.

Протягом дня організовано перегляд постійно діючої експозиції у Чернігівському обласному історичному музеї імені Василя Тарновського, присвяченої катастрофі на Чорнобильській атомній станції.

Напередодні, 13 грудня, у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва проведений фестиваль дитячої творчості «Рятуючи світ – врятували тебе».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На комунальному ...
Наступна новина: Представник Тернопільського ...

КОМЕНТАРІ