Представник Тернопільського «Інваспорту» Тарас Радь здобув золото на етапі Кубка Світу з біатлону

Представник Тернопільського «Інваспорту» Тарас Радь здобув золото на етапі Кубка Світу з біатлону

15.12.16 12:57 0 536
У Фінляндії, в місті Вуокатті, цими днями проходить етап Кубка Світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. У складі національної параолімпійської збірної команди України із зимових видів спорту виступає і представник Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» кандидат в майстри спорту Тарас Радь. Серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату в класі LW 10-12 на дистанції 15 км з біатлону Тарас здобув золото, відзначившись влучною стрільбою і не зробивши жодного промаху на вогневому рубежі (всі 20 пострілів – влучні!), випередивши спортсменів з Німеччини та США.

Тарас Радь – 1999 року народження, учень Тернопільської школи-колегіуму імені Йосипа Сліпого, тренується у ЗПУ та заслуженого тренера України Віктора Федорчака.

Загалом, українську збірну у Фінляндії представляє 28 спортсменів (у тому числі - 8 спортсменів-лідерів), серед яких – 9 з порушеннями зору та 11 – з ураженнями опорно-рухового апарату, – повідомляє прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України. Триватимуть змагання у Фінляндії до 17 грудня. Участь у них беруть понад 130 спортсменів з двадцяти країн світу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові вшанували ...
Наступна новина: На Тернопіллі постраждалі ...

КОМЕНТАРІ