У Рівненській області взято під варту підозрюваного у вбивстві 35-річної жительки Корецького району - матері трьох малолітніх дітей

У Рівненській області взято під варту підозрюваного у вбивстві 35-річної жительки Корецького району - матері трьох малолітніх дітей

15.12.16 12:13 0 510
Корецьким відділом Здолбунівської місцевої прокуратури забезпечується процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 35-річної жительки с.Дивень Корецького району – матері трьох малолітніх дітей. Останню виявлено у власному помешканні мертвою з наявними ознаками тілесних ушкоджень.

В результаті невідкладних слідчих дій працівниками поліції затримано особу – чоловіка загиблої жінки та за погодженням із прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Встановлено, що чоловік (раніше судимий), перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, під час сімейної сварки на ґрунті ревнощів, наніс по тілу потерпілої численні удари ногами, руками, а також ножові поранення. Отримані травми виявилися для жінки несумісними із життям і вона померла на місці.

За ініціативи прокуратури стосовно підозрюваного 13.12.2016 обрано судом запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Триває досудове розслідування з метою з'ясування всіх фактичних обставин кримінального правопорушення та скерування обвинувального акту до суду.

Довідково: кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.115 КК, України відноситься до категорії особливо тяжких, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Матеріали Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шістьом чернівецьким ...
Наступна новина: На комунальному ...

КОМЕНТАРІ