Змінено графік особистого прийому громадян керівником Здолбунівської місцевої прокуратури

Змінено графік особистого прийому громадян керівником Здолбунівської місцевої прокуратури

15.12.16 13:42 0 517
Згідно із встановленим графіком особистий прийом громадян керівником Здолбунівської місцевої прокуратури Григорієм Нижником відтепер буде здійснюватися щопонеділка з 10:00 до 13:00 год. (замість раніше встановленого вівторка) у приміщенні місцевої прокуратури, що за адресою: м. Здолбунів, вул. Кн.Ольги, 36.

Окрім цього, щовівторка з 10:00 до 13:00 перший заступник керівника місцевої прокуратури Калаур О.Л. здійснює прийом громадян в приміщенні Гощанського відділу, що за адресою: смт. Гоща, вул. Л.Українки, 4, а заступник керівника місцевої прокуратури Чернецький О.М. в приміщенні Острозького відділу, що за адресою: м. Острог, вул. Незалежності, 18. Щочетверга з 10:00 до 13:00 громадяни можуть звернутися до заступника керівника місцевої прокуратури Чернецького О.М. в приміщенні Костопільського відділу, що за адресою: м.Костопіль, вул. 1 Травня, 40 та до першого заступника керівника місцевої прокуратури Калаура О.Л. в приміщенні Корецького відділу, що за адресою: м. Корець, вул. Київська, 15а.

Також, Здолбунівська місцева прокуратура повідомляє, що прийом громадян здійснюється щоденно працівниками Здолбунівської місцевої прокуратури та працівниками відділів прокуратури за графіком. У вихідні та святкові дні прийом громадян здійснюється черговим прокурором у приміщенні Здолбунівської місцевої прокуратури за адресою: м. Здолбунів, вул. Княгині Ольги, 36.

Нагадуємо, що у місцевій прокуратурі запроваджено можливість подання громадянами усних звернень за допомогою засобів телефонного зв'язку, тобто через телефони «гарячі лінії», та надіслання звернень з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв'язку (електронні звернення).

Електронні звернення до прокуратури надсилати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Усні звернення прокуратурою приймаються за телефоном «гарячої лінії» - (03652) 2-25-16.

Матеріали Здолбунівської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ