На Крижопільщині відомий український письменник,наш земляк Микола Рябий презентував свою книгу «Чутки про смерть перебільшені» (+фото)

На Крижопільщині відомий український письменник,наш земляк Микола Рябий презентував свою книгу «Чутки про смерть перебільшені» (+фото)

15.12.16 09:18 0 502
13 грудня 2016 року Крижопільщину відвідав відомий український письменник, прозаїк, публіцист, перекладач, член Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України, людина доброї душі, щирого серця та надзвичайної мудрості, уродженець села Заболотне, Крижопільського району Микола Олександрович Рябий разом зі своїми онуками.

Творча зустріч з письменником відбулась у районному Будинку культури. Серед запрошених - голова районної державної адміністрації Валентин Іванович Панчук та голова районної ради Петро Серафимович Тамбовцев, які щиро вітали Миколу Олександровича з ювілейним днем народження, дякували за творчість, що славить земляків.

Також були присутні працівники закладів культури та освіти району, учні загальноосвітніх шкіл, місцевого будівельного ліцею.

Під час зустрічі Микола Олександрович розповідав про свій життєвий шлях, читав рядки із своїх творів.

На заході відбулась презентація книги письменника «Чутки про смерть перебільшені», що присвячена видатному вченому - мікробіологу Д.К.Заболотному, та ще одного його твору - «AVEVITA».

Усі поціновувачі творчості могли отримати книги у подарунок із автографом автора.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині оголошено ...
Наступна новина: Чернівці: Початок ...

КОМЕНТАРІ