Як відрізнити оригінальні очки Porsche Design від підробки?

Як відрізнити оригінальні очки Porsche Design від підробки?

15.12.16 11:10 0 1318

Сьогодні ми розповімо про те, як можна відрізнити оригінальні очки Porsche Design німецького концерну Rodenstock від підробки.

Трохи про сам бренд

Porsche Design - це люксовий бренд конструктора люксових спорткарів Porsche і творця ТМ - Ф. О. Порше. Вся продукція данного бренду є синонімом функціонального і несхильного впливу моди дизайну.

У сфері оптики для окулярів на німецькому концерні «Роденшток» Porsche Design виробляє медичні оправи, сонцезахисні окуляри і готові окуляри для читання. Тут використовуються тільки високотехнологічні матеріали: карбон, титан, алюміній, поліамід, металеві сплави. Окуляри данного бренду незмінно користуються високим попитом тому, що це:

  • культовий дизайн;
  • передові технології;
  • геніальні інженерні рішення;
  • неперевершений комфорт.

А також, це:

  • стильно;
  • якісно;
  • благородно;
  • красиво.

Порядок виявлення підробки

Щодо комплектації оригінальної продукції Porsche Design: до кожної моделі оправ або сонцезахисних окулярів обов'язково додається пластикова гарантійна карта, сертифікат, а також футляр.

Форма і розміри можуть змінюватися на розсуд виробника. Зверніть увагу на назву моделі: це завжди чотиризначне число (наприклад, Porsche Designн 6381) з літерним позначенням кольору (A...Z) далі вказується розмір моделі, категорія фільтра на сонцезахисних окулярах (наприклад, Cat.2), а також знак СЕ.

Щодо розмірів: завжди вказуються 3-ри основні показники. Це ширина лінзи, перенісся та довжина завушника.

Ще одна відмінність оригінальних окулярів від сірої копії - це напис Porsche Design, який знаходиться на внутрішній стороні 1-го завушника та зовнішній стороні іншого. Два написи на зовнішній і внутрішній стороні свідчать про підробку.

Крім того, кожна модель має свій унікальний заводський номер (найчастіше вказується на переніссі або на іншій частині оправи). Виробник підробок ніколи не стане звертати увагу на такі дрібні деталі в маркуванні продукції та її зовнішню схожість з оригіналом.

Кілька слів про конструкції носоупорів: у фірмових окулярах Порше Дизайн в більшості випадків носоупори укріплені на двох металевих штирках. На деяких моделях носоупори можуть мати інший вид кріплень.

Важливо сказати про лінзи, які використовуються в справжніх сонцезахисних окулярах Порше Дизайн. Тут використовуються тільки марочні лінзи з багатошаровим покриттям, яке захищає очі від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, відблисків, робить зображення більш чітким і контрастним. Покриття якісні і довговічні. Лінзи виробляються з високотехнологічних матеріалів, які піклуються про здоров'я очей.

У підробках лінзи тільки затемнюють світло, але ніяк не захищають очі, що дуже важливо. Тому в сонячну погоду ходити без окулярів набагато безпечніше, ніж в окулярах сумнівного виробництва. Механізм дуже простий: у очей існує природний захист від шкідливих випромінювань: це звуження і розширення зіниць. У темряві зіниця розширюється, при інтенсивному випромінюванні звужується. У разі носіння неякісних сонцезахисних лінз, очі «відключають» природний захист і стають «беззбройними» проти шкідливих впливів.

Якісні лінзи з покриттям піклуються про Ваше здоров'я додатково, разом із захисними природними силами організму.

Висновки

У колекції Порше Дизайн крім медичних оправ і сонцезахисних окулярів є готові окуляри для читання. Це моделі P'8801 в різному колірному рішенні. В окуляри встановлені марочні лінзи Роденшток з діоптріями від +1,00 до +2,5 із кроком 0,5. При необхідності лінзи в цих моделях окулярів можна замінити на лінзи з потрібною оптичної силою.

Порше Дизайн - це завжди стильно, красиво і благородно!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: П’ять чернівецьких ...
Наступна новина: Конкурс перукарського ...

КОМЕНТАРІ