У Волинській області оголошено про підозру у розтраті 1,7 млн грн керівнику комунального підприємства

У Волинській області оголошено про підозру у розтраті 1,7 млн грн керівнику комунального підприємства

16.12.16 08:49 0 541
Прокуратура Волинської області розслідує кримінальне провадження щодо протиправних дій службових осіб комунального підприємства «Луцькводоканал».

керівнику підприємства повідомлено про підозру у вчиненні службового підроблення та розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великому розмірі (кримінальні правопорушення,передбачені ч.1 ст. 366 та ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Установлено, що посадовець у 2014 році уклав завідомо фіктивні договори з двома суб’єктами господарювання про надання інформаційно-консультаційних послуг й у подальшому погодив звіти про виконання робіт та провів повний розрахунок за договорами на загальну суму понад 1, 7 млн. грн.

Проте, слідством доведено, що роботи фактично проведені не були, а відтак грошові кошти керівник комунального підприємства розтратив.

Вирішується питання про відсторонення підозрюваного від посади й обрання йому запобіжного заходу. Вживаються заходи задля відшкодування завданих ним збитків.

Триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Федерація художньої ...

КОМЕНТАРІ