Асоціація операторів зовнішньої реклами України розпочинає ефективну співпрацю з Чернівецькою міською радою

Асоціація операторів зовнішньої реклами України розпочинає ефективну співпрацю з Чернівецькою міською радою

16.12.16 12:57 0 498
13 грудня в місті Чернівці відбулася робоча зустріч, в якій взяли участь голова Асоціації Оксана Поліщук, народний депутат України Владислав Севрюков, головний архітектор міста Наталія Хілько, керівники робочого органу з питань реклами та комунального підприємства «Реклама».

Учасники зустрічі обговорювали поточну ситуацію на чернівецькому ринку зовнішньої реклами, нормативно-правову базу та тенденції переходу розвитку ринку з кількісного на якісний формат.

В ході обговорення учасники засідання прийшли до висновку, що тільки спільні дії влади і бізнесу призведуть до позитивних результатів в наведенні порядку в цьому сегменті економіки і покращенні візуального вигляду міста.

Крім того, голова Асоціації операторів зовнішньої реклами України, Оксана Поліщук запропонувала допомогу фахівців Асоціації у розробці нормативно-правових актів міста та схем розміщення зовнішньої реклами у місті Чернівці.

Пані Поліщук підкреслила, що для реалізації комплексу завдань, які стоять перед бізнесом і Чернівецькою владою в питанні зовнішньої реклами, потрібна ефективна взаємодія між усіма зацікавленими структурами: «Асоціація зовнішньої реклами України підтримує владу в необхідності мораторію. Так, це непросте і непопулярне рішення, проте тільки так можна зупинити зростання кількості нових конструкцій на період до розробки нових нормативно-правових актів. Проте, з цим не можна затягувати і ми готові допомогти і залучити своїх фахівців до цієї роботи. В рамках зустрічі нами було запропоновано допомогу в розробці Концепції розвитку ринку зовнішньої реклами, Порядку розміщення та в розробці Схем розміщення рекламних конструкцій. Впевнені, впровадження та реалізація цих норм позитивно позначиться не тільки на бізнесі, а й на стані міської інфраструктури», – зазначила Голова Асоціації і звернула увагу на значимість спільних дій підприємницького співтовариства і влади для економіки та благоустрою міста.

За матеріалами прес-служби Асоціації операторів зовнішньої реклами України.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ