Владислав Атрошенко передав новорічні гостинці від міського голови чернігівцям в АТО

Владислав Атрошенко передав новорічні гостинці від міського голови чернігівцям в АТО

16.12.16 12:41 0 574
Увечері волонтери з Жіночої сотні самооборони Чернігівщини везуть зібрану жителями області допомогу бійцям АТО. За кілька годин до цього Чернігівський міський голова у приміщенні міської ради передав їм і свій внесок у загальну справу – ящики з гостинцями для наших земляків.

За словами волонтерки й очільниці ЖеСЧе Оксани Рубан, це їх традиційна поїздка перед новорічними святами. Вона буде довгою, мінімум на 5 днів по зоні АТО. Традиційно їдуть по передовій, а не тиловим частинам і штабам. Везуть те, що бійці просили, що для них важливо: великий список, у якому не тільки смачне та корисне, а й будматеріали, інструменти тощо. З ними їдуть також артисти, які зможуть виступити перед бійцями.

Для відвідування заплановані 11 позицій, на кожній з яких служать і чернігівці – від 5 до 25 чоловік. Оксана Рубан розповіла, що Владислав Атрошенко, порадився з ними, що саме краще передати – і так сформувалися на ці 11 позицій святкові набори для хлопців.

- Я все-таки вважаю, - додав при цьому міський голова, - що головне не в пакунках, а що ми, чернігівська громада, пам'ятаємо про них. Вони боронять наше мирне життя. А ми по мірі можливості намагаємося лад зробити в Чернігові. Щось виходить у нас краще, щось складніше, але найголовніше що ми разом і пам'ятаємо про них. Хлопці, з Новим роком, ми пам'ятаємо про вас! І волонтерам – спасибі за те що ви робите, що не забуваєте про наших хлопців, передавайте їм усім привітання від чернігівців.*/blockquote

Дістатися зони АТО волонтери планують завтра вранці.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Студенти ЧНУ ...
Наступна новина: Асоціація операторів ...

КОМЕНТАРІ