Чернівці: Створено ще три товариства з будівництва водопровідних та каналізаційних мереж

Чернівці: Створено ще три товариства з будівництва водопровідних та каналізаційних мереж

16.12.16 09:32 0 461
У Чернівцях триває робота в рамках реалізації заходів Програми каналізування Чернівців на 2013-2025 роки. Роботи з будівництва водопровідних, каналізаційних, зливових мереж та інших об'єктів інфраструктури виконуються за рахунок коштів населення або з частковим залученням коштів населення.

Рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради затверджено склад товариства №47 з будівництва водопровідної та каналізаційної мереж по вул. Ракетній, пров. Ракетного, вул.Лемківській, проїзду Жванецькому, вул. Жванецькій, в м.Чернівцях у кількості 42 особи. Головою товариства згідно протоколу загальних зборів обрано Василя Корнілова. Також затверджено склад товариства №48 з будівництва водопровідних та каналізаційних мереж по вул. Ставропольській в м. Чернівцях у кількості 16 осіб. Головою товариства згідно протоколу загальних зборів обрано громадянку Галину Ніконову.

Затверджено склад товариства №49 будівництва водопровідних, каналізаційних та зливових мереж по вул. Стрийській, провул. 1 та 2 Стрийському, вул. Попова та провул. Попова в м. Чернівцях у кількості 16 осіб. Голова товариства – Юрій Штефуник.

Встановлено, що частка коштів товариства з будівництва водопровідної та каналізаційної мереж становить 50 відсотків кошторисної вартості будівництва цих мереж, без урахування виготовлення проектно-кошторисної документації і проведення її експертизи. На в Чернівцях створено 49 товариств з будівництва водопровідних, каналізаційних та зливових мереж.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Копачевський: ...
Наступна новина: На Вінничині про любов до ...

КОМЕНТАРІ