У КП «Чернігівводоканал» – оновлений дизайн сайту

У КП «Чернігівводоканал» – оновлений дизайн сайту

16.12.16 14:00 0 711
14 грудня, офіційний сайт КП «Чернігівводоканал» https://water.cn.ua/ змінив своє обличчя. Сайт став більш сучасним з точки зору дизайну, але головне його завдання не змінилося:

- інформування населення щодо якості питної води та питного водопостачання;

- надання оперативної інформації щодо ситуації на водопровідних та каналізаційних мережах міста;

- сповіщення про аварійні ситуації, планові та позапланові ремонти, промивки мереж, тощо;

- оприлюднення планів з інвестиційної діяльності та звітування перед громадою міста за їх виконання;

- розміщення новин та інформації, пов'язаної питаннями водопостачання та водовідведення;

- ознайомлення населення міста з законодавчою базою щодо питань надання комунальних послуг, водопостачання та водовідведення.

Окрім цього, на сайті користувачі зможуть знайти ряд потрібних сервісів. Так, у розділі «Споживачу» доступні сервіси з передачі показників лічильників, інформація щодо якості води, системи пільг та надання субсидій. Громадянам, які хочуть підключитися до послуг КП «Чернігівводоканал» у цьому розділі можна знайти інформацію щодо технічних умов на підключення. А тим, хто за економне використання води – не будуть зайвими практичні поради споживачам.

Також хочемо звернути увагу абонентів КП «Чернігівводоканал» на те, що на сайті працює оновлений «Особистий кабінет», через який не тільки можна повідомити показники лічильників холодної та гарячої води, але переглянути усю історію своїх платежів, або сплатити за послуги КП «Чернігівводоканал».

Для абонентів КП «Чернігівводоканал», які вже були зареєстровані у «Особистому кабінеті» на попередній версії сайту, для переходу в оновлений «Особистий кабінет» достатньо ввести свої логін та пароль. А тим, хто ще незареєстрований, треба буде пройти нескладну процедуру реєстрації.

Щодо послуги «Особистий кабінет» для юридичних осіб, то вже найближчим часом вона з'явиться на сайті. Окрім цього, враховуючи, що банківські послуги з наступного року стають дорожчими, розробники сайту активно працюють над розширенням сервісів з он-лайн оплати наданих КП «Чернігівводоканал» послуг.

Також на офіційному сайті КП «Чернігівводоканал» можна отримати контакти служб підприємства та написати електронного листа, повідомивши про проблеми, які потребують негайного вирішення, або запитати інформацію щодо роботи КП «Чернігівводоканал». Відповідь на листи громадян буде надана спеціалістами підприємства у встановлені законодавством строки.

Сподіваємось, що оновлений сайт КП «Чернігівводоканал» буде корисним мешканцям Чернігова і дозволить покращити якість надання послуг нашим абонентам.

За повідомленням інформаційної служби КП «Чернігівводоканал»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Що собой представляє ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ