Житомирщина: в області готуються до можливого зниження температури повітря

Житомирщина: в області готуються до можливого зниження температури повітря

16.12.16 13:12 0 467
,15 грудня, відбулося засідання оперативного штабу обласної комісії з питань ТЕБ та НС з координації дій щодо попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій у період ускладнення погодних умов під керівництвом начальника управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Сергія Безносюка.

У роботі штабу також взяли участь представники ДСНС України в області, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та інших відповідальних служб.

За прогнозом українського гідрометцентру по всій території України з 16 по 24 грудня очікується зниження температури повітря. У випадку погіршення ситуації, пов'язаної з ускладненням погодних умов, миттєво вживати заходів для її стабілізації.

У разі необхідності, буде організовано стаціонарні пункти обігріву для надання допомоги людям, відновлено роботу закладів із надання нічного та тимчасового притулку бездомних громадян, організовано відвідування громадян похилого віку, осіб із інвалідністю, особливо у сільській місцевості для вжиття заходів із запобігання переохолодження вдома.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Асоціація операторів ...
Наступна новина: СБУ затримала на хабарі ...

КОМЕНТАРІ