Степан Барна: Ми готові сприяти людям,які хочуть відкрити власну справу

Степан Барна: Ми готові сприяти людям,які хочуть відкрити власну справу

16.12.16 12:13 0 592
1 млн грн на компенсацію підприємцям відсотків за кредитами, взятими для розширення бізнесу та створення нових робочих місць, готова виділити з бюджету влада області.

Про це стало відомо під час регіонального бізнес-форуму "Україна - країна підприємців", який відбувся 14 грудня у Тернополі. Також під час заходу голова Тернопільської ОДА Степан Барна, голова облради Віктор Овчарук, заступник голови правління УСПП Михайло Ібрагімов підписали відповідний Меморандум.

"Ми завжди йдемо назустріч людям, які готові чесно працювати, створювати робочі місця і сплачувати податки. Також ми готові сприяти людям, які хочуть відкрити власну справу. Саме тому днями я підписав розпорядження "Про регіональну програму підтримки малого і середнього бізнесу», яка включатиме часткову компенсацію по відсоткових ставках і кредитах. Крім того, ініціатива, котра запроваджуєтьс - а саме Національна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», - дозволить у найближчі роки створити понад мільйон нових робочих місць і підняти українську економіку, дуже важлива для розвитку нашої області. Жителі краю зможуть отримувати гідну заробітну плату і не шукати роботу за кордоном", - наголосив Степан Барна.

Також, за його словами, цього року власну справу вирішили розпочати більше трьох тисяч жителів Тернопільщини.

Нагадаємо, перший регіональний бізнес-форум «Україна – країна підприємців» організували Приватбанк спільно з Українським союзом промисловців та підприємців.

Фото - Олег Жак

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у школі в ...
Наступна новина: Чернівці: Студенти ЧНУ ...

КОМЕНТАРІ