Рівненщина: соціальний проект

Рівненщина: соціальний проект "Квиток до успіху" - в дії

16.12.16 08:17 0 560
14 грудня на території автостанції міста Корець фахівці центру зайнятості в рамках проекту "Квиток до успіху» провели ярмарок вакансій.

«Квиток до успіху» - соціальный проект, направлений на працевлаштування молоді, ознайомлення з актуальними вакансіями міста і району.

На сьогоднішній день ринок праці вимагає нових підходів та інструментів у пошуку роботи, тому основне завдання спеціалістів центру зайнятості - допомогти кожному бажаючому працевлаштуватися. Ярмарок вакансій у такому місці проводиться вперше. І вибір для проведення заходу був обумовлений тим, що на автостанції завжди людно. Фахівці служби зайнятості прагнули спілкуватися з тими громадянами, які бажають знайти роботу. Під час ярмарку вакансій шукачам роботи презентували вакансії у Корецькому районі, та вакансії з наданням житла, надавали розширену інформацію про характер та режим роботи, умови оплати праці.

Захід був цікавий для тих, хто планує працевлаштуватися, та має на меті змінити свою професію. І як результат проведення заходу – двоє осіб виявили бажання пройти співбесіду з потенційними роботодавцями.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині проїзд ...
Наступна новина: Вінничина: на Крижопільщині ...

КОМЕНТАРІ