На Вінничині про любов до рідної землі та нелегкі будні у зоні АТО спілкувались учні Гайсинської школи з учасниками антитерористичної операції (+фото)

На Вінничині про любов до рідної землі та нелегкі будні у зоні АТО спілкувались учні Гайсинської школи з учасниками антитерористичної операції (+фото)

16.12.16 09:49 0 518
У рамках обласної акції "Дякуємо, що патріоти", яка організована громадською організацією "ВА Асоціація ветеранів, інвалідів війни та волонтерів АТО", у СЗШ І-ІІІ ступенів № 2, що у м. Гайсині, 14 грудня 2016 року відбулася зустріч учнівського і педагогічного колективу з представниками громадських організацій «ВА Асоціація ветеранів, інвалідів війни та волонтерів АТО» та ГО «Спілка ветеранів АТО Гайсина і Гайсинського району».

Основна мета зустрічі – це виховання молодого покоління у дусі патріотизму і любові до Батьківщини.

Уже два роки громада школи здійснює допомогу бійцям, які воюють у зоні АТО. Учні і вчителі долучаються до різноманітних акцій: плетуть маскувальні сітки, збирають та відправляють передачі, малюють малюнки та роблять обереги. Тож не випадково, Всеукраїнська волонтерська організація з м. Вінниці у складі бійців підрозділів Збройних сил України і волонтерів організувала та провела зустріч з учнями у цій школі.

У теплій та затишній атмосфері учасники АТО розповідали дітям про свої нелегкі будні у зоні АТО, про бойову дружбу, патріотизм, вірність військовому обов'язку та безмежну любов до України. А на завершення свята на добру, приємну згадку школярі подарували бійцям малюнки та обереги.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ