Вінничина: представникам громадських рад при облдержадміністрації та обласній Раді презентували Програму економічного та соціального розвитку області та обласний бюджет на наступний рік (+фото)

Вінничина: представникам громадських рад при облдержадміністрації та обласній Раді презентували Програму економічного та соціального розвитку області та обласний бюджет на наступний рік (+фото)

16.12.16 15:04 0 487
Вчора 14 грудня 2016 року директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко та директор Департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський презентували Програму економічного та соціального розвитку області на 2017 рік та обласний бюджет на 2017 рік представникам Громадської ради при ОДА та Громадської ради при обласній Раді.

Говорячи про Програму економічного та соціального розвитку області на 2017 рік Володимир Мережко детально проінформував присутніх про основні напрямки розвитку економіки регіону, створення умов для функціонування підприємств реального сектору економіки, закладів і установ соціальної сфери на основі проведення реформ у різних галузях, розвиток міжнародної співпраці та співробітництва для поліпшення умов та рівня життєдіяльності населення. Також визначив основні завдання і заходи на 2017 рік, які спрямовані на стабілізацію роботи і розвиток основних галузей виробничої та соціальної сфери області.

У свою чергу Микола Копачевський проінформував членів громадських рад про особливості формування обласного бюджету на 2017 рік, а також представив заплановані показники наповнення бюджету. Посадовець наголосив на вагомих змінах в бюджетному законодавстві. Зокрема на тому, що з 1 січня 2017 року відбудеться повний перехід на програмно-цільовий метод формування бюджету, та те, що освітня субвенція у 2017 році буде спрямована тільки на оплату праці з нарахуваннями педагогічних працівників. Що стосується медичної субвенції, то у 2017 році вона спрямовується, лише на оплату поточних видатків, крім оплати за спожиті енергоносії та комунальні послуги, у 2016 році ж кошти субвенції можливо, було спрямовувати на оплату всіх поточних видатків, крім того, за умови забезпечення, всіх захищених статей ще на капітальні видатки.

Після детальних презентацій, присутні мали можливість у письмові чи усній формі задати питання представникам виконавчої гілки влади області.































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ