Вінничина: «Подорож у дитячий світ» здійснили діти вразливих категорій із Оратівського району (+фото)

Вінничина: «Подорож у дитячий світ» здійснили діти вразливих категорій із Оратівського району (+фото)

17.12.16 08:21 0 570
На Вінниччині триває благодійна акція «Подорож у дитячий світ», яка проходить під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія за участі бізнесмена й мецената Сергія Капусти. 15 грудня, розважальний центр «Ігроманія» приймав дітей з Оратівського району.

« На запрошення голови ОДА Валерія Коровія участь у благодійній акції «Подорож у дитячий світ» беруть 40 дітей різного віку з усього району. Це 11 дітей учасників антитерористичної операції та 29 – із багатодітних і малозабезпечених родин. Супроводжують дітей чотири педагоги,- розповіла Тетяна Прилуцька, директор Оратівського районного центру соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді. - «Ігроманія» зібрала маленьких гостей із сіл Велика Растівка, Чагів, Підвисоке, Балабанівка, Скоморошки, Якимівка, Гоноратка, Новоживотів, станція Оратів».

Тетяна Прилуцька висловила щиру вдячність організаторам «Подорожі у дитячий світ» за надану можливість для дітей вразливих категорій поринути у світ дитячих ігор та розваг.

Школярі із Оратівського району із задоволенням вчились кататись на роликових ковзанах та грати у боулінг, найменші - стрибали на батуті, змагались у різноманітних настільних іграх, веселились у «королівстві кривих зеркал». Вдячні гості швидко освоїли іграшкові «транспортні засоби», каруселі та «басейн» із кольоровими кульками.

Після ігор та розваг маленькі гості «Ігроманії» з далекого Оратівського району пригощались піцою , соком та картоплею - фрі. А завершили подорож до країни дитинства відвіданням Подільського зоопарку.

Наразі у рамках даного благодійного проекту в ігровому центрі «Ігроманія» вже побували діти пільгових категорій із Тульчинського, Барського, Немирівського, Томашпільського та Оратівського районів.

До кінця благодійної акції «Подорож у дитячий світ» під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія , таку можливість матимуть діти із усіх районів Вінницької області,адже вона триватиме до тих пір, поки діти вразливих категорій з усіх районів не побувають у «Дитячому світі «Ігроманії».

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 15 грудня ...
Наступна новина: Суб`єкти господарювання ...

КОМЕНТАРІ