У Тернопільському театрі актора і ляльки провели благодійну акцію для дітей,а також відзначили переможців конкурсу

У Тернопільському театрі актора і ляльки провели благодійну акцію для дітей,а також відзначили переможців конкурсу

17.12.16 14:33 0 570
Акція «Миколай дарує радість» відбулася 16 грудня у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки. Благодійний захід Управління сім'ї та молоді Тернопільської ОДА організовало для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей. А також дітей, батьки, яких є учасниками антитерористичної операції або постраждали під час Революції гідності.

Напередодні величного свята 650 дітей кризових категорій з різних куточків області отримали солодкі подарунки й незабутні враження від перегляду святкової вистави.

Участь у даному заході взяв заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик.

«Миколай-Чудотворець належить до найвизначніших святих християнської церкви. Його люблять і шанують на Заході та Сході. Та з особливим нетерпінням цього свята чекає, звісно ж, малеча. Для нас на існує чужих дітей. Наше підростаюче покоління - це майбунє сильної й непереможної української нації. В дитинстві як ніколи легко віриться у добро, а напередодні свята хочеться ще більше позитивних й радісних миттєвостей. Тож нехай Святий Миколай завітає до всіх», — зазначив Юрій Юрик.

Також у рамках даного благодійного заходу відзначили переможців обласного конкурсу дитячого малюнка «Не залиш свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята». Переможці отримали почесні грамоти й подарунки.

«Цей конкурс ми проводимо вже декілька років поспіль. Перш за все, він не лише допомагає діткам реалізувати себе, віднайти приховані таланти, а й сприяє належному рівню національно-патріотичномого виховання», — наголосив заступник голови ОДА.

Отож у вказаному обласному конкурсі дитячого малюнка у молодшій віковій групі перемогли: Олеся Кругляк з Козівського району (1 місце), Іван Крушельницький з Теребовлянського району (2 місце) та Любомир Глова з Бережанського району (3 місце).

Переможці старшої вікової групи: Олександр Світлик з Тернополя (1 місце), Анастасія Задерейчук з Шумського району (2 місце), Марія Фіялка, Тернопільський район (3 місце).

Виставка дитячих малюнків у приміщенні театру діятиме з 16 до 19 грудня 2016 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ