На Вінничині відбулась підсумкова колегія Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (+фото)

На Вінничині відбулась підсумкова колегія Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (+фото)

17.12.16 16:24 0 481
Захід відбувся 16 грудня, за участю першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка, директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимира Мережка та заступника Вінницького міського голови Владислава Скальського. В роботі колегії також взяли участь в. о. директора Агенції регіонального розвитку Вінницької області Валерій Нікітюк, члени колегії, профільні заступники, начальники управлінь (відділів) економіки райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

Відкрив засідання колегії перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, він зокрема, зазначив: « 2016 рік був доволі успішним - ми маємо досить багато позитивних прикладів в сільському господарстві, а це сприяє розвитку промисловості, переробної галузі і відповідних надходжень до бюджету. Проте, ці зміни потребують серйозних трансформацій і нових підходів до використання бюджетних коштів».

Андрій Гижко нагадав, що законом передбачено необхідність прийняти усі місцеві бюджети до 25 грудня. Також він повідомив, що на 20 грудня заплановано проведення сесії обласної Ради, яка розглядатиме Програму соціально-економічного розвитку області і бюджет на 2017 рік.

«Нами детально проаналізовано використання коштів субвенції на соціально-економічний розвиток, проаналізували фонд регіонального розвитку. Мушу акцентувати,що в даному пріоритетному питанні необхідна співпраця та координації дій усіх гілок влади, які є на території ».

Перший заступник голови ОДА наголосив на необхідності закупівель через систему PROZORRO від найменших сум, оскільки це «виховує фінансову дисципліну».

Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко презентував Програму економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2017 рік.

(Презентацію Програми наведено на нашому сайті раніше )

http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%86AGLELS

Заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський доповідав про розробку стратегії інтегрованого розвитку міста «Вінниця – 2030».

До порядку денного колегії також входили такі питання :

- Про вимоги діючого законодавства щодо конкурсного відбору інвестиційних проектів, які пропонуються до фінансування за рахунок ДФРР у 2017 році;

- Успішна реалізація грантових проектів міжнародної технічної допомоги у Ямпільському районі;

- Діяльність Агенції регіонального розвитку Вінницької області;

Під час колегії Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації було підписано Меморандум про співпрацю між ГО «Вінницький Бізнес Клуб» та Агенцією регіонального розвитку Вінницької області.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ