На Вінничині учасники АТО краю провели патріотичну зустріч з учнями Калинівської школи

На Вінничині учасники АТО краю провели патріотичну зустріч з учнями Калинівської школи

17.12.16 13:36 0 503
В рамках обласної патріотично-інформаційної акції «Дякуємо, що патріоти!», яка проходить за ініціативи ГО «ВА Асоціація ветеранів, інвалідів війни та волонтерів АТО»16 грудня в Калинівській ЗОШ №1 відбулась зустріч учнів 9-11 класів з учасниками АТО.

Гості щиро розповідали про прагнення українських військових захищати кожну горстку рідної землі, про байдужість, яка стала однією із причин війни на Сході.Проважливість розповсюдження інформації про героїзм воїнів - учасників АТО, волонтерів, людей, які допомагають зміцнювати обороноздатність України.

Голова ГО Леонід Гуменний наголосив, що кожен повинен мати свою власну думку про події, які відбуваються у сучасному суспільстві. Наш народ неможливо подолати.Українці мають почуття щирого й глибокого патріотизму. Проявляють себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Бійці щиро подякували дітям за те,що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.Подарували учням футбольного та баскетбольного м'яча.

У відповідь, запрошені учасники АТО почули від педагогічного колективу та учнівської молоді щирі слова подяки і шани, отримали пакунки солодощів і миючих засобів.

Такі зустрічі формують в учнівської молоді патріотизм, загальнолюдські цінності,бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави, підтримують віру у краще майбутнє України.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: на Дубенщині ...
Наступна новина: Чернігів: Інформація щодо ...

КОМЕНТАРІ