На Вінничині валерій Коровій привітав Раїсу Панасюк з призначенням на посаду Уповноваженої з прав людей з особливими потребами (+фото)

На Вінничині валерій Коровій привітав Раїсу Панасюк з призначенням на посаду Уповноваженої з прав людей з особливими потребами (+фото)

18.12.16 09:49 0 589
16 грудня, у конференц-залі готелю «Франція» відбувся форум «Світ без бар'єрів», який завершив серію тренінгів для співробітників соціальних служб Вінницької області.

Відкриваючи захід, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій привітав голову Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» Раїсу Панасюк з призначенням на посаду Уповноваженої з прав людей з особливими потребами при Кабінеті Міністрів України.

« суспільство як ніколи потребує добра та гарних справ. Раїса – втілення таких справ не лише на Вінниччині, але й в Україні загалом. Коли йдеться про відстоювання інтересів людей з обмеженими фізичними можливостями, вона проявляє свою принциповість позиції та незламність духу. І саме це, я переконаний, дозволило Вінниччині досягти значних результатів у контексті інклюзії, саме тому Вінниччина – лідер в Україні в цьому питанні», – відзначив Валерій Коровій.

Зазначимо, що на у Вінницькій області спостерігається тенденція щодо зростання виділення коштів з державного та місцевих бюджетів на цільові програми підтримки людей з особливими потребами.

«Доступність не повинна бути родзинкою лише Вінниці. Доступність має бути всюди, бути настільки звичною, щоб стати непомітною. Це є нашою спільною метою, якої ми прагнемо досягнути спільно з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесу, інститутів громадянського суспільства та просто хороших людей в рамках реалізації програми «Світ без бар'єрів» – розповіла Раїса Панасюк.

В рамках проведення форуму присутнім продемонстрували інвалідний візок, обладнаний новітнім контролером, розробленим вінницькою науково-дослідною лабораторією «Українські Кібернетичні Розробки», що забезпечує дистанційне керування за допомогою гаджетів (мобільні телефони, планшети тощо).







































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінничині воїни АТОвці ...

КОМЕНТАРІ