На Вінничині воїни АТОвці виховують патріотизм у дітей (+фото)

На Вінничині воїни АТОвці виховують патріотизм у дітей (+фото)

18.12.16 10:03 0 562
У Козятинській середній школі №2 відбулася зустріч школярів, учителів із учасниками бойових дій в зоні АТО. В зустрічі взяли участь голова ГО «ВА Асоціація ветеранів, інвалідів війни та волонтерів АТО» Леонід Гуменний, голова Козятинської Асоціації учасників бойових дій Олег Пявка, учасник АТО Олексій Літвінов та приватний підприємець-волонтер Ярослав Герич.

Нагадаємо, що в області проходить патріотично-інформаційна акція «Дякуємо, що патріоти!».

Головна мета, з якою приїхали воїни - донести дітям усю правду про події на сході країни, про причини виникнення конфлікту. Намагалися у формі бесіди достукатися до сердець підростаючого покоління, пояснити, що таке патріотизм, його різновиди. Чому варто добре вчитися, бути громадянином своєї країни і не соромитись, що ти патріот. Багато роз'яснень на численні "чому" давали хлопці-вояки. І вони щиро раділи, коли після зустрічі ділилися враженнями і розповідали, що в багатьох дітей очі не були порожніми, і що діти ставили дорослі запитання.

По закінченні зустрічі атовцям діти подарували квіти та солодощі. А навзаєм отримали подарунок школі - футбольний та волейбольний м'ячі.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині валерій ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ