Цього року на розгляд конкурсної комісії подано 27 проектів,розроблених громадськими організаціями Вінниччини (+фото)

Цього року на розгляд конкурсної комісії подано 27 проектів,розроблених громадськими організаціями Вінниччини (+фото)

18.12.16 09:03 0 558
У приміщенні обласної державної адміністрації відбулося організаційне засідання конкурсної комісії з визначення програм, розроблених інститутами громадського суспільства, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.

На початку зібрання 12 учасників – переможців минулорічного конкурсу прозвітували щодо реалізації своїх програм, проектів та заходів. Зокрема, члени конкурсної комісії заслухали про підсумки виконання програм «Вінницької громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія», громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини», Обласної молодіжної громадської організації «Вінницький КВН», громадської організації «Народний Майдан Вінниччини», Асоціації захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця», громадської організації «Асоціація євроклубів Вінниччини», Вінницької обласної громадської організації «Вінницька асоціація медиків», Вінницького обласного осередку Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина», громадської організації «Подільська агенція регіонального розвитку» та інших.

За активну участь у процесі розбудови та становленні громадянського суспільства на Вінниччині, ефективну співпрацю та успішну реалізацію спільно з органами державної влади своїх проектів, 12 минулорічних переможців конкурсу було відзначено подяками Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Голова конкурсної комісії Світлана Василюк ознайомила членів конкурсної комісії із порядком денним, який передбачав обговорення та затвердження регламенту роботи конкурсної комісії. За її словами, цього річ подано конкурсні пропозиції 27 проектів інститутів громадянського суспільства, на реалізацію яких виділено 500 тис. грн. з обласного бюджету.

Конкурсна комісія встановила термін для детального ознайомлення із проектами конкурсних пропозицій, які будуть допущені для участі у другому етапі конкурсу із відкритим захистом проектів.





































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У Палаці ...
Наступна новина: Місто Чернігів провело свій ...

КОМЕНТАРІ