Чим копія швейцарського годинника відрізняється від оригіналу? Вся правда про копії!

Чим копія швейцарського годинника відрізняється від оригіналу? Вся правда про копії!

20.12.16 00:59 0 1736

Весь інтернет сьогодні рясніє темою про копії швейцарських годинників. Не кожен може дозволити собі купити дорогі оригінальний швейцарський годинник, а ось копію за $ 200-300 собі може дозволити, практично, кожен! Але чи має сенс платити і ці гроші? Хто може гарантувати, що ці копії дійсно якісні і відповідають оригіналу і всередині і зовні?

Що являє собою копія дорогих швейцарських годинників?

копія швейцарського годинникаЦе точна копія оригіналу, зроблена у відповідності з усіма візуальними і технічними характеристиками справжніх швейцарських годинників. Якісна копія годин настільки чітко копіює оригінал, що відрізнити таку репліку під силу тільки професійному годинникарю. Приклад якісних реплік можна побачити, якщо перейти на сайт bigben777.com.ua.

Всі швейцарські годинники маркуються наступними написами "Swiss made", "Suisse", "Fabrique en Suisse", "Qualite Suisse". Якщо ж механізм відповідає всім вимогам і стандартам, але фінальна збірка проводилася в Європі, то такий годинник маркуються словом "Swiss".

Європейські копії і китайські підробки - в чому відмінність?

Китайці заполонили наш ринок дешевими підробками годинників, які і візуально і технічно не витримують ніякої критики. Оскільки виробництво такого годинника повністю автоматизоване, то практично кожен екземпляр має візуальний або технічний брак, виробництво масове і грубе - звідси і низька якість. 80 % всього асортименту годинників як в магазинах, так і в Інтернет - це Китай! Європейські копії в нашій країні продаються дуже рідко. Вони виробляються в Бельгії, Австрії, Чехії та коштують дорожче китайських, але у багато разів дешевше від оригіналу.

Унікальність реплік високої якості полягає і в тому, що в багатьох з них використані справжні оригінальні швейцарські механізми. Європейські копії виготовляються з високоякісних зносостійких сплавів, сталі. Замість дорогоцінних каменів використовуються візуальні аналоги - фіонітами, цирконій. Золоте покриття імітується спеціальним золотим напиленням IPG. Механізм такого годинника маркується написом "Swiss".

Висновки

Точні копії годинників відомих брендів дають відмінну можливість доповнити стиль людини, підкреслити його почуття смаку і розуміння доречності в конкретній ситуації. В асортименті - блискучий набір хронометрів:

  1. Із колекцій для жінок - яскраві, прикрашені розсипами блискучих каменів, або ж витончені, лаконічні, м'які копії дорогих годин;
  2. Із колекцій для чоловіків - класичні моделі в традиційних кольорах (чорний, золотий, сріблястий, коричневий), або ж репліки, що віддають духом технологічності, молодості та драйву;
  3. Незвичайні моделі з дизайном, що запам'ятовується - це візитна картка американських виробників. П'ять, шість циферблатів - це тільки вершина айсбергу епатажу;
  4. Ремінці стануть важливим елементом при підборі годин для конкретного образу. Бадьоро виглядає каучук, традиційна шкіра, сяюча сталь, м'яко-кремова кераміка, жіночні тканинні варіанти - вибір широкий, все залежить від уподобань.

Оригінальні годинники і аксесуари - це уділ дуже багатьох людей, але якісні точні копії брендів аналогічно допоможуть виділитися на тлі інших. І хорошими такі репліки називають не тільки тому, що вони є 99 % аналогом первинних моделей, а й через бездоганну якість.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Де краще купувати ...
Наступна новина: Основные этапы лечения ...

КОМЕНТАРІ