Як вибрати одяг для спорту?

Як вибрати одяг для спорту?

20.12.16 21:34 0 718

Ви й не встигните оком кліпнути, як прийде весна. І настане час замислитися над тим, як схуднути на біговій доріжці або підкачати попу. Ми ж розповімо, як правильно вибрати одяг для спорту.

Одяг для занять спортом потрібно вибирати особливо ретельно, адже саме від нього залежить ваш комфорт під час тренування і частково - якість виконання вправ. На які характеристики варто звернути увагу при виборі спортивного одягу?

На це питання нам дасть відповідь співробітника інтернет магазину https://lifesport.com.ua, в якому можна придбати якісну одежу та взуття для спорту.

На що потрібно звернути увагу при виборі спортивного одягу?

  • По-перше, це якісні шви. У якісних моделях використовуються так звані лазерні шви, які дуже дбайливо ставляться до шкіри і навіть при рясному потовиділенні вбережуть її від потертостей і роздратування;
  • По-друге, не забудь про правильну нижню білизну. Сьогодні розроблені цілі лінії моделей, при виготовленні яких були враховані всі особливості та нюанси великих фізичних навантажень під час тренувань. Для власниць пишного бюста особливо важливий підтримуючий ліф з еластану і поліестеру, що запобігає коливанням і розтяжкам грудей. У ньому можна спокійно стрибати, бігати, робити інтенсивні нахили;
  • По-третє, завжди звертайте увагу на склад тканин на етикетці. Сучасний одяг для фітнесу виготовляється з новітніх матеріалів, що володіють унікальними властивостями. Завдяки їм форма не розтягнеться, не буде відкопилюватися на згинах колін і ліктів, прослужить набагато довше. Це, як правило, це бавовна з додаванням синтетичного волокна лайкри (від 5 до 10 %). Чим вище процентний вміст лайкри в складі тканини, тим міцніший і довговічніший одяг. До того ж така тканина добре пропускає повітря, що дозволяє відчувати себе комфортно протягом всього тренування.

Коментар фахівця

Перш за все, одяг для спорту повинен бути зручним саме для вас, а якого він буде бренду, відкритий або закритий, вільний або облягаючий - це вже справа десята. Тут головне - це особистий комфорт і дотримання правил особистої гігієни та поваги до оточуючих людей в залі. Під час тренування чоловіки відчувають різкий підйом рівня тестостерону в крові, тому, дівчата, вибирайте більш практичну і менш сексуальну форму одягу.

Часто в залі можна побачити таку картину: людина, закутана в кілька шарів одягу, довго і старанно бігає на доріжці - оскільки думає, що так швидше схудне. Насправді на схуднення впливають зовсім інші процеси - в першу чергу, це правильне харчування - а шляхом закутування ви позбавляєте свій організм надходження кисню і забиваєте пори.

Ще один міф, пов'язаний зі спортивним одягом - це спортивна білизна. Звичайний, добре підтримуючий бюстгалтер нічим не гірший.

Що стосується вибору тканини, то тут теж немає певних правил. Добре, якщо тканина «дихаюча», тобто натуральна, але сучасний спортивний одяг, який виробляється зі спеціальної синтетики, довговічніший. Тут все залежить лише від ваших потреб і товщини гаманця.

Спеціальний одяг для спорту та фітнесу, якщо ви не професійний спортсмен, це, найчастіше, лише маркетинговий хід. Повірте, займатися спортом можна в будь-якій футболці і лосинах / шортах / спортивних штанях, якщо вам в них зручно, вони не сковують рухів і дозволяють шкірі дихати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: "+" и "-" приобретения ...
Наступна новина: Быстрые онлайн кредиты

КОМЕНТАРІ