На Закарпатті в дорожньо-транспортну пригоду потрапив 7-ми річний хлопчик

На Закарпатті в дорожньо-транспортну пригоду потрапив 7-ми річний хлопчик

21.12.16 08:31 0 667
Вчора, пізно ввечері 37-річний мешканець м. Хуст, керуючи автомобілем марки «Фольцваген Пасат» іноземної реєстрації, здійснив наїзд на 7-ми річного школяра та 29 річну маму. Дитина з численними травмами опинилися в лікарні

19 грудня, близько 22:50 год. в с. Іза Хустського району сталася ДТП, в якій постраждала дитина з мамою. Виїздом слідчо-оперативної групи та групи реагування патрульної поліції було встановлено, що 29 річний водій автомобіля «Фольцваген Пасат» іноземної реєстрації в с. Іза не впорався з керуванням та виїхавши на смугу зустрічного руху, здійснив наїзд на 7-ми річного хлопчика, а також його 29 річну маму.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала численні травми і терміново була доправлення до Хустської районної лікарні. Його мама обійшлася не значними травмами і після огляду лікарями була відпущена додому на амбулаторне лікування.

У водія взято кров на вміст алкогольного сп’яніння. Автомобіль поміщено на спец майданчик Хустського ВП. По даному факту проводиться перевірка.

Відділ УПД ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Идеальные результаты со ...

КОМЕНТАРІ