Заміна дисплея на iPhone 7

Заміна дисплея на iPhone 7

21.12.16 22:22 0 901

Навіть флагман компанії Apple - сьомий Айфон, не застрахований від поломок. Сьогодні ми поговоримо про таку операцію, як заміна дисплея на iPhone 7. До речі, в Києві це зробити можна тут.

Apple не була б собою, якби з виходом кожного нового пристрою не погіршувалася ремонтопридатність останнього. Не став винятком і iPhone 7: нова конструкція кнопки Home ускладнила систему шлейфів, зробивши її більш схильною до пошкодження. Крім того, шлейф був перенесений з верхньої частини в нижню, і на це теж необхідно звертати увагу при ремонті.

Заміна дисплея iPhone 7 починається з обробки периметра корпусу теплом. Це дозволить більш акуратно зняти дисплей, не пошкодивши гумову проклейку, яка забезпечує водонепроникність корпусу смартфона.

Цікаво, що для кріплення внутрішніх компонентів тепер використовуються не хрестові, а трьохпроменеві гвинти. Так що новинка доставила незручності не тільки користувачам, яким доведеться користуватися перехідником для підключення навушників, але і майстрам-ремонтникам, змусивши їх купувати спеціальні викрутки.

Шлейфи, що з'єднують екран і материнську плату, необхідно від'єднувати, використовуючи спеціальну пластикову лопатку. Це зведе до мінімуму ризик можливого пошкодження контактів. Далі необхідно видалити стару гумову проклейку, яка складається з чотирьох частин: зверху, знизу і по сторонам.

Демонтаж самого модуля дисплея ми починаємо з вушного динаміка, датчика зовнішньої освітленості і фронтальної камери. Після зняття захисного екрану беремося за видалення кнопки Home, яка в силу оновленої конструкції кріпиться до передньої панелі трохи інакше, ніж у iPhone 6s. Після повного розбирання старого дисплея компонент відправляється на утилізацію.

Зняті компоненти ми акуратно встановлюємо на новий модуль дисплея в зворотній послідовності. Перед установкою екрана на корпус обов'язково встановлюємо новий шар гумової проклейки, щоб iPhone зберіг свої водовідштовхувальні якості. Останній штрих - підключаємо шлейфи дисплея до материнської плати і завершуємо установку дисплея.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Сантехник: кто это такой?
Наступна новина: На Вінниччині реалізовано ...

КОМЕНТАРІ