На Вінничині конструктивний діалог представників ІГС та органів влади – запорука прийняття виважених рішень (+фото)

На Вінничині конструктивний діалог представників ІГС та органів влади – запорука прийняття виважених рішень (+фото)

22.12.16 13:46 0 445
20 грудня за спільної ініціативи голови громадської організації «Право» Віталія Дороха та Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації в Центрі перепідготовки та підвищення держслужбовців відбулося навчання для представників районних державних адміністрацій щодо реагування на запити з проведення громадської експертизи.

Також, під час семінару голова наглядової ради БФ «Подільська громада» Олена Данілова презентувала присутнім Фонд та закликала представників з райдержадміністрації сприяти районним громадським організаціям в співпраці з Фондом, особливо що стосується реалізації місцевих проектів. За словами Олени Данілової Фонд допоможе організувати та реалізувати цікаві соціальні проекти.

Працівники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю окремо зупинились на питаннях реалізації в районах закону про реформування комунальних друкованих ЗМІ, прийнятті в районах програм розбудови громадянського суспільства та інформаційного простору, укладання угод органів влади зі ЗМІ про висвітлення їх діяльності, наповнення та ведення офіційних сайтів РДА та конструктивній і плідній співпраці з Департаментом.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ