За втручання органів прокуратури Вінницької області бухгалтер добровільно повернула державі понад 2,2 мільйона гривень

За втручання органів прокуратури Вінницької області бухгалтер добровільно повернула державі понад 2,2 мільйона гривень

22.12.16 13:11 0 554
Прокуратурою Вінницької області спільно із працівниками податкової міліції викрито службову особу установи по наданню послуг у сфері санаторно-курортного лікування, яка упродовж 2013-2015 років, ухилялась від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в розмірі понад 2,2 мільйона гривень, маюче реальну спроможність сплачувати такі внески своєчасно, відповідно до вимог Закону.

У межах відповідного кримінального провадження, в якому прокуратурою Вінницької області здійснювалось процесуальне курівництво, головному бухгалтеру установи повідомлено про підозру у в чиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 212-1 КК України.

Ухвалою суду службову особу визнано винною та звільнено від кримінальної відповідальності, відповідно до вимог Закону, у зв‘язку із відшкодуванням завданих інтересам держави збитків у розмірі 2,2 мільйона гривень.

Довідково: відповідно до вимог ч. 4 ст. 212-1 КК України особа, яка вперше вчинила діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо вона до притягнення до кримінальної відповідальності сплатила єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, а також відшкодувала шкоду, завдану фондам загальнообов'язкового державного соціального страхування їх несвоєчасною сплатою

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дружини бійців АТО взяли ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ