На Вінниччині реалізовано проекти з енергозбереження в закладі освіти Оратівського району та охорони здоров’я у м. Іллінці та смт Піщанка.

На Вінниччині реалізовано проекти з енергозбереження в закладі освіти Оратівського району та охорони здоров’я у м. Іллінці та смт Піщанка.

22.12.16 08:07 0 495
За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації здійснено реалізацію проектів з енергозбереження в закладі освіти Оратівського району та охорони здоров'я у м. Іллінці та смт Піщанка.

Залучивши кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (далі – Субвенція) у сумі 270,0 тис. грн та кошти районного бюджету у сумі 30,0 тис. грн. впроваджено заходи з енергозбереження у навчальному закладі с. Скоморошки Оратівського району.

Проведення робіт по заміні вікон на металопластикові з встановленням 39 віконних блоків покращило температурний режим та звукоізоляцію, естетичний вигляд навчального закладу.

Реалізація проекту сприятиме зменшенню захворюваності серед 283 осіб учнівського контингенту та працівників установи, економії бюджетних коштів та палива (вугілля).

У місті Іллінці завершено реконструкцію неврологічного відділення центральної районної лікарні.

За рахунок коштів місцевих бюджетів у попередні роки проведено перепрофілювання відділень районного медичного закладу. В поточному році за рахунок коштів Субвенції у сумі 225,0 тис. грн., коштів районного бюджету та інших джерел у сумі 137,5 тис. грн. здійснено внутрішні роботи, утеплено та пофарбовано фасад приміщення.

Реалізація проекту по відновленню ефективного функціонування неврологічного відділення дасть змогу якісно та вчасно надавати медичну допомогу населенню району.

Послуги, які будуть надані внаслідок реалізації проекту, поширюються на населення Іллінецького району - 37,5 тис. чол. та населення сусідніх районів, які звертаються за медичною допомогою до лікарні.

За фінансової допомоги з державного бюджету у сумі 220,0 тис. грн. проведено капітальний ремонт приміщення Пішанської лікарні планового лікування.

Під час проведення ремонтних робіт замінено дерев'яні вікна та дверні блоки на металопластикові.

Реалізація проекту сприятиме ефективному функціонуванню медичного закладу, економії енергоресурсів; поліпшенню естетичного вигляду, як зовні, так і в середині будівлі; створить відповідний температурний режим в приміщеннях лікарні для медичного персоналу та пацієнтів.

Послуги даного проекту поширюються на 20,8 тис. жителів Піщанського району.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заміна дисплея на iPhone 7
Наступна новина: Чернігів: Енергетики ...

КОМЕНТАРІ