На Вінничині в Джулинській громаді,що у Бершадському районі,створено молочний кооператив

На Вінничині в Джулинській громаді,що у Бершадському районі,створено молочний кооператив

22.12.16 14:04 0 482
З метою підтримки та захисту жителів громади, що утримують корів в приватному секторі в Джулинці, утворено сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Подільська надія». Кооператив здійснюватиме прийом молока від населення, охолоджуватиме його та відправлятиме на молокозавод першим сортом.

Для забезпечення виробничої діяльності та оснащення кооперативу було написано проект, що став переможцем 13-го обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Вінницької області та отримано з обласного бюджету майже 50,0 тис.грн. Додатково отримано фінансування в розмірі 99,7 тис.грн. за рахунок надання субвенції з державного бюджету на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій відповідно до постанови КМУ від 24.06.2016р. №395. Долучивши кошти сільського та районного бюджетів, партнерів було акумульовано більше 220 тис.грн. на придбання обладнання.

Кооперативи - це та модель, яка дозволяє не тільки розвивати відповідальність і громадянське суспільство, а також створювати робочі місця і покращувати, удосконалювати інфраструктуру на території, забезпечувати добробут людей, який передбачає одержання ними різноманітних життєво-необхідних послуг. Відродження села можливе тільки за наявності робочих місць. Створюючи кооперативи, ми створюємо умови і можливості для людей.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ